2010-01-19 14:41:15• hírek • Parajdi Andrea

Bálint napi pár-játék

Itt az ideje, hogy a szerelmesek bebizonyítsák mennyire tökéletes párt alkotnak együtt. Jelentkezzetek Ti is a Motoros Sas Baráti Kör által Valentin napján megszervezésre kerülő versenyre, és legyetek Ti az est álompárja.

Első saját buliját készíti elő 2010-ben a Motoros Sas Baráti Kör, jobban mondva a Baráti Kör tagjainak feleségei. Ők ügyeskednek azon, hogy február 14-én, Valentin napon egy nagyszerű programmal rukkoljanak elő. A hagyományos, megszokott szerelmesnapi „ezmegaz" helyett valami igazán belevalót eszeltek ki a motoros feleségek.

Versenyt hirdettek olyan szerelmes pároknak, akik szívesen próbára tennék (közös) képességeiket, és akik szeretnék bebizonyítani, hogy ők együtt valóban egy ideális, romantikus és irigylésre méltó kapcsolatban élnek. Szóval, ha az idei Valentin napon nem feltétlenül szeretnétek kettesben romantikázni, jelentkezzetek a szerelmes párok versenyére. Megéri, ugyanis ha sikerül az egyelőre még nem publikus feladatok teljesítése, Ti lehettek az est álompárja. Amellett, hogy kiváló hangulat, jó zene és jó társaság vár majd benneteket, a kapcsolatotoknak is jót tehet ha olyan kihívások elé kerültök amelyet közösen kell megoldanotok.

Ha kedvet kaptatok a játékhoz január 30-ig még jelentkezhettek a 0743967886-os, vagy a 0744200561-es telefonszámok valamelyikén. A szerelmes párok megméretése február 14-én, 17 órától kezdődik az Infinity Klubban. Mindenkire meglepetések várnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: